Sponset
2 minutter lesetid

CONTAINEX PLUS Line – ditt ekstra PLUS for fremtidsrettet bygging

1/07/2024, 12:59
CONTAINEX PLUS Line – ditt ekstra PLUS for fremtidsrettet bygging
Sponset
Like 0

Nysgjerrig på en reise til fremtidens modulbygging?

Med CONTAINEX PLUS Line blir denne forestillingen virkelighet. De fleksible, innovative og tiltalende romløsningene setter nye standarder. Takket være moderne modulbygging skapes moderne rom av høy kvalitet som imponerer både innvendig og utvendig. PLUS Line skaper rom for trivsel – skreddersydd, fleksibelt og uten kompromisser.

Innovative romløsninger for mange bruksområder

CONTAINEX PLUS Line er ideell for kontorer, salgs- og showrooms, samt barnehager og skoler. Den modulære byggemåten muliggjør ikke bare fleksibel utforming av interiøret, men overbeviser også med mange innovative høydepunkter.

Ønskes kvalitetsutstyr for et optimalt inneklima? Eller unike trivselsrom?

PLUS Line gjør det mulig! Kvalitetsisolasjon med brannbeskyttelse samt individuelle utstyrsvarianter sikrer en harmonisk atmosfære og et naturlig inneklima. Modulene har U-verdier på toppnivå og skaper et behagelig bomiljø både om sommeren, og vinteren.

Ditt PLUS i bærekraft

Med egen europeisk produksjon av modulene ligger et spesielt fokus på bærekraften til CONTAINEX PLUS Line. Integreringen av solcellepaneler, digitalt styrte varmesystemer, LED-belysning, bevegelsessensorer med mer, muliggjør betydelige energibesparelser.

Fleksibilitet gjennom modulær bygging Den velprøvde og fleksible CONTAINEX-panelsystemet – som fungerer etter det velkjente «Lego-prinsippet» – tilbyr både rask oppføring av enkeltmoduler og komplekse, fleretasjes anlegg. I tillegg oppfyller PLUS Line økte krav til vind-, snø- og gulvlaster, noe som gjør den spesielt robust og allsidig.

Fordeler:
  • • Ideell som langsiktig eller midlertidig romløsning
  • Rask, fleksibel og pålitelig
  • Høykvalitets utstyrsvalg og optimal varmeisolasjon
  • • Moderne, tiltalende utseende helt etter dine ønsker

CONTAINEX PLUS Line gjør det mulig for deg å raskt og fleksibelt møte ditt behov og skape innovative løsninger. Vær godt forberedt på fremtiden og design dine arbeids-, bo- og undervisningsrom med det lille ekstra. Finn ut mer om CONTAINEX PLUS Line på www.containex.com.

#containex
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0