Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Agathe Schjetlein er ny bærekraftsjef

20/04/2023, 08:15
Agathe Schjetlein er ny bærekraftsjef
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Jeg ser frem til å lede arbeidet med bærekraft i Multiconsult, og bygge videre på det gode arbeidet som allerede er gjort. Sammen med dyktige fageksperter skal vi identifisere utfordringene og finne løsningene som skal gi mer bærekraftig nærmiljø, byer, bygg, industrisatsninger og infrastrukturprosjekter, sier Schjetlein.

Agathe Schjetlein kommer fra stillingen som direktør bærekraft og medlemskontakt i Finans Norge og har tidligere erfaring fra både offentlig og privat sektor.

– Vi er svært fornøyd med å få på plass en erfaren Chief Sustainability Officer som skal hjelpe til med å styre og lede selskapets bærekraftarbeid. Denne rollen vil ha en viktig funksjon for å definere hvordan Multiconsult kan bidra til å utvikle en enda mer bærekraftig bygg- og anleggsnæring gjennom rådgivning i tusenvis av prosjekter hvert år, sier Kristin O. Augestad, konserndirektør i Multiconsult.

Gjennom 2022 posisjonerte Multiconsult seg for å levere på ambisjonen om å være en foretrukket partner i det grønne skiftet. Samtidig opplevde selskapet økt etterspørsel etter kompetanse og løsninger innen klima, miljø og samfunnsutvikling.

– Multiconsult har kompetansen og posisjonen som en solid partner for sine kunder, og jeg gleder meg til å ytterligere styrke bærekraft som et konkurransefortrinn og en naturlig del av forretningen. Jeg tar med meg 10 års erfaring med klima- og bærekraft i finansnæringen, en næring som på samme måte som bygg- og anleggsnæringen har gjennomgått store endringer de siste årene på dette området, sier Schjetlein.

Agathe Schjetlein vil lede en kjernegruppe med dedikerte bærekraftsressurser fra ulike deler av organisasjonen i Multiconsult Norge og sikre god samhandling med konsernets øvrige datterselskaper, blant annet LINK Arkitektur. Multiconsult er et børsnotert norsk ingeniør- og arkitekturselskap, med over 3300 høyt kompetente medarbeidere.

#multiconsult #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0