Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ahlsell kjøper Sørlandets ledende maskinverksted

29/03/2023, 07:29
Ahlsell kjøper Sørlandets ledende maskinverksted
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Selskapet leverer de fleste produkter som brukes i industriell sammenheng – fra verktøy, maskiner og utstyr til festemidler, brann – og fallsikkerhet, transmisjoner og pneumatikk. Selskapet har 46 ansatte og omsatte i 2022 for 133 millioner kroner.

T O Slettebøe er kjent for sin kvalitet, tilgjengelighet og service. De har en unik kompetanse innen industrisektoren og som representant for noen av verdens ledende produsenter har selskapet i mange år utviklet og levert avanserte løsninger i tett samarbeid med sine kunder.

Selskapet har en egen serviceavdeling som utfører mekanisk service, sikkerhetsservice og reparasjoner både i eget verksted og hos kunden. De tilbyr også reservedeler til en rekke av sine produkter, noe som skaper merverdi for kunden i form av mer lønnsomme og bærekraftige løsninger over tid. Det bidrar også til Ahlsells langsiktige visjon om å bygge et mer bærekraftig samfunn.

For både T O Slettebøe og Ahlsell handler oppkjøpet om å skape et enda bedre tilbud til kundene. Fremover  vil T O Slettebøe få tilgang til Ahlsells brede produktspekter og omfattende logistikksortiment, mens Ahlsells kunder i enda større grad vil oppleve Ahlsell som en komplett leverandør.

Salget gjennomføres etter godkjenning fra Konkurransetilsynet.

#ahlsell #t o slettebøe
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0