Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Algeco fortsetter å vinne terreng – vinner to store utleieprosjekter

8/02/2023, 08:15
Algeco fortsetter å vinne terreng – vinner to store utleieprosjekter
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

    – Rammeavtalen vår med Oslobygg bærer frukter. Dette er to veldig fine prosjekter som viser den høye kvaliteten på moduler, sier Bjarte Brunes, Project Development Director.

Algeco er Norges ledende leverandør av modulbygg, containere, rigger og brakker. Nå har selskapet sikret seg to store avtaler i 40-millionersklassen. Leveransene er til Oslobygg KF i Oslo kommune.
    – De har strenge krav til inneklima, ventilasjon og planløsninger. Ikke minst når det gjelder det som er utenfor standardløsningene. Derfor er det veldig gøy at vi klarer å vinne så store og flotte prosjekter. Modulene er produsert på Moelven og raffinert av oss. De holder høyeste kvalitet i alle ledd, sier Bjarte Brunes.

Skolen på Klemetsrud er ny og skal stå ferdig i desember. Planen er at modulene skal leies ut i tre år.
    – Det er standard klasserom, arbeidsplasser og en egen paviljong for blant annet håndverksfag. Det er i utgangspunktet en kopi av et prosjekt som vi tidligere har levert, sier Bjarte.

På Haugen bygges en skole i tre etasjer med tilhørende skolegård for barn med autisme. Fordi modulene bygges i fabrikk, vil de være klare til neste skolestart. Der blir de værende til 2030.
    – Det er det beste med å bygge med moduler. Det er en fleksibel byggemetode og kan bygges raskt. I tillegg er det enkelt å flytte modulene til neste prosjekt dersom behovet endrer seg eller når kontrakten går ut.

Haugens tre avdelinger er fordelt på 1 500 kvadratmeter. Å levere skolelokaler stiller høye krav til at innemiljøet skal være i absolutt toppklasse.
    – Ettersom elevene tilbringer så mye tid der, må produktene være av høy kvalitet. Det samme gjelder lærerne, at de får lokaler som de virkelig trives i. Og dette får man med modulene vi leverer, som våre tilbakevendende kunder er bevis på, sier Bjarte Brunes.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0