Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Åpner nybygg i Trysil

26/02/2024, 09:00
Åpner nybygg i Trysil
F.v Petter Gram (direktør Montér & Proff), Lars Kristiansen (Regiondirektør Innland), Knut Oddgeir Støa (Daglig leder Montér Trysil), Erik W.Tønnesen (Adm.dir Optimera)
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Med 2500 kvadratmeter boltreplass og en langt mer sentral plassering enn før, har det nye og toppmoderne byggevarehuset Montér Trysil åpnet dørene for første gang.  Her kan kundene stå tørt i all slags vær å laste byggevarene rett på bilen i den flunkende nye «Drive In» utebutikken.

– Dette er en dag vi har sett frem til. Nå kan vi endelig ønske både proffkunder, fastboende og de mange hytteeierne i Trysil velkommen til et nytt, større og helt moderne byggevarehus. Dette vil styrke vår posisjon markant i et område som over tid har vært preget av stor byggeaktivitet – ikke minst innenfor hyttemarkedet, sier Optimeras regionsdirektør i Innlandet, Lars Kristiansen.

Byggevarehuset er nesten dobbelt så stort som gamle Montér Trysil. Bemanningen er også økt. Med sin sentrale beliggenhet rett ved siden av hovedveien Trysilvegen, syd for sentrum og de største hytteområdene, har det nye varehuset også en svært attraktiv plassering.

Beste plasseringen i Trysil

– Det bidrar selvsagt til langt bedre synlighet, og er en av hovedgrunnene til at vi ønsket å inngå avtale med Trysil Handelseiendom om å bygge akkurat her. Det finnes ikke noe bedre sted å ha et byggevarehus i Trysil. Vi er veldig fornøyde med jobben de har gjort med nye Montér Trysil, sier Kristiansen.

Det er Trysil Handelseiendom som eier og har utviklet nybygget i tett samarbeid med Optimera. Bak selskapet står den lokale tryslingen Rolf Mobæk og Bjørn Dæhlie.

Innendørs drive-in butikk, eget klimarom og stor, lys butikk

Nye Montér Trysil består blant annet av et lyst, åpent og kompakt butikklokale på rundt 600 m2, en større innendørs drive-in butikk på 1250 m2 og et stort spesiallagd klimarom for listverk og lignende varer.

Montér, som er Norges største byggevarekjede, er en del av Optimera og leverer både til privat- og proffmarkedet. I dag har de 15 byggevarehus i Innlandet, og 150 totalt i hele Norge.

#monter #optimera #trysil
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0