Byggeindustrien Arkitektur
2 minutter lesetid

De styrker laget

22/04/2024, 09:00
De styrker laget
Fra venstre: Herman Hagelsteen (styremedlem), Øyvind Neslein (styremedlem), Bente Ulvøy (daglig leder), Elise Sendstad (styreleder), Trond Aslaksen (styremedlem), Gaute Grønmo (styremedlem)
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Ny styreleder er Elise Sendstad. Hun har bred erfaring fra styrevirksomhet, organisasjonsbygging og strategisk ledelse. Hennes erfaring bl.a. fra skaleringen av Cognite, til et ledende teknologiselskap, vil bidra til å styrke Nielstorp+ arkitekters ambisjon om å være en betydelig kompetansebedrift i byggebransjen i inn- og utland.

I tillegg blir Trond Aslaksen nytt styremedlem i selskapet. Han er partner hos Akershus Eiendom, og bringer med seg omfattende kommersiell erfaring og markedsforståelse. Hans inngående kunnskap til eiendomsmarkedet vil være en betydelig ressurs for selskapet og bidra til å styrke kontorets kommersielle markedsekspertise.

Styret består også av tre erfarne arkitekter og partnere i Nielstorp+ arkitekter:

Gaute Grønmo, Øyvind Neslein og Herman Hagelsteen

Samlet representerer styret og daglig leder Bente Ulvøy, et team med en kombinasjon av ledelseskompetanse, bransjeerfaring og arkitektonisk ekspertise. Det nye styret vil aktivt bistå Nielstorp+ arkitekter i en spennende periode med vekst og utviklingsprosjekter over hele landet.

– Vi jobber for tiden med spennende prosjekter over hele Norge og ser frem til å dra nytte av den varierte kompetansen og erfaringen det nye styret bringer til bordet- sier Herman Hagelsteen arkitekt og partner i selskapet. – Vi er en arkitektbedrift som er arkitekteid, med ambisjon om å være en fagekspert innenfor arkitekturutforming for våre samarbeidspartnere og samfunnet generelt. Vi har en profesjonalisert drift av selskapet og det nye styret bidrar ytterligere til at vi som arkitekter kan fokusere på faget vårt i samspill med tverrfaglig ekspertise.

– Vi er et kontor med lang fartstid og en stor og variert prosjektportfolio. Reisen fortsetter nå med nye eiere og spennende prosjekter som strekker seg fra sjøfrontutvikling i Tromsø til større rehabiliteringsprosjekter i Oslo slik som Oslo Atrium i Bjørvika på 28.000m². sier Øyvind Neslein.

#nielstorp+ arkitekter #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0