Byggeindustrien Arkitektur
1 minutt lesetid

Multiconsult etablerer seg i Lillestrøm

24/01/2024, 10:08
Multiconsult etablerer seg i Lillestrøm
Kontorleder Marius Ronde ved det nye lokalkontoret i Lillestrøm | Foto: Celina Skjolde, Multiconsult
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– For oss er det naturlig å styrke tilstedeværelsen i Lillestrøm og på Romerike, da området både har sterk befolkningsvekst og vil ha en høy byggeaktivitet framover. Vi erfarer at lokal tilstedeværelse er viktig for våre kunder, og samtidig er nærhet til kontorsted viktig for både nåværende medarbeidere og ved rekruttering av nye medarbeidere, som skal planlegge framtidens bygg, eiendom og infrastruktur, sier John Erling Strand, direktør for Bygg og Eiendom i Osloregionen i Multiconsult.

Det nye kontoret i Lillestrøm ligger sentralt i Brogata 7, nær Lillestrøm togstasjon og busstasjon. I oppstarten vil Multiconsult ha 14 godt utstyrte kontorplasser, samt møterom og sosiale soner.

– Vi er allerede godt i gang med prosjekter vi har signert som følge av etableringen vår i Lillestrøm, og det er flere i Multiconsult som nå har Lillestrøm som kontorsted. I tillegg jobber enkelte medarbeidere på kontoret noen dager i uken, kombinert med kontor på byggeplass, i Oslo eller hjemmekontor. Tilbakemeldingene fra lokalmarkedet har utelukkende vært positiv, og vi opplever vår lokale tilstedeværelse som ønsket, sier kontorleder Marius Ronde i Multiconsult.

#multiconsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0