Byggeindustrien Arkitektur
1 minutt lesetid

Ny daglig leder i DARK Arkitekter

14/08/2023, 10:02
Ny daglig leder i DARK Arkitekter
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Styret, selskapet, konsernet og ansatte er særdeles tilfreds med at Trine Kvaal Leren har takket ja til stillingen som Daglig leder. Trine er sivilarkitekt, hun er Partner i DARK Arkitekter og del av selskapets ledergruppe. Hun overtar nå som daglig leder. Hun har jobbet i selskapet siden 2018 og kjenner selskapet, ansatte og øvrige søsterselskap meget godt. Hun er meget sterk faglig og har ledet flere faggrupper gjennom flere år. Trine har vært helt sentral i utarbeidelse av selskapets strategi og ambisjoner om et høyt faglig nivå med fokus på innovative og bærekraftige løsninger som skal skape varige verdier for oppdragsgivere, brukere og samfunnet generelt.  

Med Trine får selskapet en dyktig leder med ambisjoner, engasjement for bærekraft og erfaring fra å lede komplekse kunnskapsmiljøer som jobber sammen i prosjekter. I tillegg er hun en usedvanlig dyktig og erfaren arkitekt og prosjektleder, sier Geir Gustav Hantveit, styreleder i DARK Arkitekter AS og konsernsjef i DARK Design Group.

DARK Arkitekter er et selskap i Dark Design Group som i tillegg til DARK Arkitekter består av Lark landskapsarkitekter og Zinc interiørarkitekter. Konsernet teller i dag 170 ansatte fordelt på seks kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Fredrikstad, Drammen og Gdansk.

#dark arkitekter #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0