Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Assemblin kjøper elektroentreprenør og etablerer Assemblin Elektro AS

4/04/2023, 07:15
Assemblin kjøper elektroentreprenør og etablerer Assemblin Elektro AS
BILDE: Geir Mathisen (Fjorden Elektro), Jo Finborud (Assemblin), Svein Tore Hedberg (daglig leder Fjorden Elektro), Nina Engeland (Assemblin), Siri Forsberg (Assemblin) og Torkil Skancke Hansen (administrerende direktør Assemblin) i forbindelse med signeringen av oppkjøpsavtalen.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Fjorden Elektro ble etablert i 2018 og har virksomhet innenfor både privat-, industri- og prosjektmarkedet – primært i Vestfold og i nedre del av Buskerud og Telemark. Selskapet, som omsatte for 50 millioner i 2022, vil bli drevet videre under samme virksomhetsnavn og med samme forretningsadresse og bemanning som tidligere. Gründere og hovedaksjonærer Svein Tore Hedberg og Geir Mathisen fortsetter begge i sine nåværende stillinger som henholdsvis daglig leder og saksbehandler.

Fjorden Elektro blir den første virksomheten som inngår i det nyetablerte Assemblin Elektro AS.

– Selv om hovedtyngden av virksomheten vår fortsatt er innenfor rørfaget, har vi de siste årene hatt betydelig vekst og blitt en solid aktør innenfor både elektro og ventilasjon. Ventilasjonsvirksomheten vår ble etablert som eget selskap i 2018. Nå har vi også etablert elektro som eget selskap. I første omgang vil nyervervelsen Fjorden Elektro inngå i det nye selskapet, men vi ser jo for oss at den eksisterende elektrovirksomheten vår i Oslo-området etter hvert også vil inngå i denne organiseringer, sier administrerende direktør i Assemblin, Torkil Skancke Hansen.

Daglig leder Svein Tore Hedberg i Fjorden Elektro ser fram til å bli en del av en større organisasjon og kunne dra nytte av de fordelene det bringer med seg med tanke på blant annet innkjøp, kapasitet og faglig miljø.

– Tanken føltes veldig rar da vi startet samtalene så sent som i januar i år. Vi fant imidlertid fort tonen og kunne konstatere at vi hadde med oss mye av de samme verdiene, og etter hvert også en gjensidig oppfatning at det er mye god energi og handlekraft i veggene hos begge. Prosessen har vært rask, smidig og en usedvanlig positiv opplevelse. Det føles trygt og riktig for oss å ta dette skrittet nå, sier Hedberg.

#assemblin #elektro
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0