Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Assemblin kjøper Larmerud rørservice AS

15/06/2022, 09:22
Assemblin kjøper Larmerud rørservice AS
Assemblin har kjøpt Larmerud rørservice AS på Sofiemyr. Til stede ved kontraktsigneringen var (f.v): Henning Olsen (regionssjef service rør Assemblin), Brage Thoresen Larmerud (prosjektleder Larmerud rørservice), Morten Bergseng Larmerud (servicesjef Larmerud rørservice), John Roar Råken (prosjektleder Larmerud rørservice), Geir Sparengen (daglig leder Larmerud rørservice), Kari Elster Hægstad (business controller Assemblin) og Siri Forsberg (CFO Assemblin).
Redaksjonen Redaksjonen
Like 0

Larmerud rørservice ble etablert i 2001, men har røtter tilbake til 1948. I tillegg til å drive en fullassortert VVS-butikk på Sofiemyr, tilbyr selskapet serviceavtaler og prosjektoppdrag i både det private og profesjonelle markedet. Virksomheten har sitt primære nedslagsfelt i områdene søndre Oslo, Follo og Østfold, og har blant annet spesialisert seg på separate vann- og avløpsanlegg for hytter og boliger uten offentlig tilknytning.

For Assemblin, som fra før er etablert med rørserviceavdelinger i både Oslo, Sarpsborg og på Ski, betyr nyervervelsen at kapasiteten styrkes i en region med svært stor aktivitet.

-Når vi vurderer oppkjøp av bedrifter, ser vi i første rekke etter selskaper som har etiske verdier og en bedriftskultur vi kan kjenne oss igjen i. Men vi ønsker selvsagt også bedrifter med god inntjening og sunn økonomi, som kan bidra positivt til resultatet vårt, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

-Vi har hatt svært god dialog med Larmerud rørservice gjennom hele prosessen. Bedriften har med seg en stabil kundemasse og en betydelig ordrereserve, og jeg er trygg på at dette oppkjøpet vil styrke oss både mange områder, sier Hansen.

Daglig leder og hovedaksjonær Geir Sparengen i Larmerud rørservice er svært godt fornøyd med å få Assemblin som eier.

-Det har vært en lang prosess, hvor vi har hatt samtaler med flere store aktører. For oss ble det imidlertid mer og mer klart at vi ønsket å komme fram til en avtale med Assemblin. Personlig føler jeg at Assemblin er det store selskapet som står oss nærmest i holdninger, servicenivå og innstilling til faget. For meg har det vært viktig å få beholde den lokale tilknytningen, samtidig som vi sikrer arbeidsplassene og fremtiden til bedriften, sier Sparengen.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0