Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Avantor med ny prosjektdirektør

28/08/2023, 09:43
Avantor med ny prosjektdirektør
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Han tiltrer stillingen i Avantor 1. september, og overtar etter Terje Løvold, som tidligere i år meldte at han blir utviklingssjef i Avantor etter mer enn 13 år som prosjektdirektør i selskapet.

Jørgen Mathisen har lang erfaring med å ta del i og lede utviklingen og gjennomføringen av prosjekter i bygg- og anleggsbransjen. Han har vært prosjektsjef i Betonmast de seneste to årene, og før det har han hatt flere lederroller i AF Gruppen gjennom ni år. Mathisen er utdannet som sivilingeniør ved NTNU.

– Jørgen har akkurat det vi lette etter i rollen som ny prosjektdirektør i Avantor. Til tross for sin relativt unge alder, har han mye og svært relevant erfaring. I Avantor skal vi ha godt lagspill, og jeg opplever Jørgen som en god medspiller som har alle egenskaper som trengs for å utvikle Avantor videre, sier administrerende direktør Øystein Thorup i Avantor.

Avantor eier mer enn 250.000 kvadratmeter eiendom i Oslo, har utviklet over 600.000 kvadratmeter næringslokaler og stått for mye av utviklingen av Nydalen i Oslo de siste 25 årene. Det som var et nedlagt industriområde, er i dag blitt en levende bydel med en blanding av næring og bolig. Avantor har fortsatt store planer for utviklingen av Nydalen som nabolag, samtidig som det er i gang med å utvikle Slemmestad i Asker kommune til en moderne kystby.

#avantor #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0