Byggeindustrien Bolig
1 minutt lesetid

Bygger 178 leiligheter i Bergen

23/02/2024, 08:58
Bygger 178 leiligheter i Bergen
LAB Entreprenør skal på oppdrag av Sandsli Stasjon, et heleid selskap av Nåbo bygge boligprosjektet Sandsli Stasjon på Sandli i Bergen. Illustrasjon: Nåbo
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Prosjektet består av et felles garasjeanlegg med 5 punkthus (S1-S5) og er delt i to byggetrinn. Byggetrinn 1 utgjør garasje, fellesteknisk infrastruktur, grunn, VA, utomhus m.m., samt Bygg S1 og Bygg S2 (94 leiligheter). Byggetrinn 2 utgjør Bygg S3, S4 og S5 (84 leiligheter)

– Vi er svært takknemlig for å bli valgt til å gjennomføre nok et spennende boligprosjekt for Nåbo, forteller administrerende direktør Gard Kvalheim.

– Vi gleder oss til å komme i gang med Sandsli Stasjon under vår nye merkevare Nåbo. Det har vært stor interesse for prosjektet og vi har tro på at vi tilbyr et boligprosjekt som vil treffe markedet godt. Vi er svært glade for å ha med oss LAB Entreprenør og har stor tillit til at de skal ivareta dette prosjektet på en utmerket måte, sier Regionsjef Therese Braseth i Nåbo.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på ca. MNOK 430 ekskl. mva. inkl. opsjoner. Arbeidene på plassen er planlagt å starte i Q3 2024 med planlagt ferdigstillelse i Q3 2027. Oppstart av prosjektet er avhengig av tilstrekkelig antall solgte leiligheter.

#lab entreprenør #nåbo #sandsli
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0