Byggeindustrien Bolig
2 minutter lesetid

Han ble "Årets lærling"

28/06/2024, 08:00
Han ble
Konsernsjef i VH-Gruppen Trond Erik Skarshaug, Espen Kristoffer Rakkestad, og konferansier Harald Rønneberg Foto: Vestlandshus
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Det er forhandlerne selv som nominerer lærlinger til prisen, og det er en pris det er gjevt å vinne. Regionssjef Ole Håvard Olsen i VestlandsHus var en av de som var med å avgjøre hvem som skulle motta prisen: –Prisen er en anerkjennelse av den det arbeidet Espen gjør; han er hardtarbeidende, nøyaktig og beriker arbeidsmiljøet i bedriften. Espen er et levende bevis på potensialet som ligger i unge talenter: han har virkelig utmerket seg med sitt arbeid og engasjement i løpet av læretiden hos Bygdesnekker’n.

VestlandsHus har en tydelig strategi der det jobbes aktivt mot lærlingene:

– Å satse på lærlinger er en investering i fremtiden, der både vi som kjede og våre forhandlere tar et ansvar. Byggebransjen som helhet opplever en kompetanse- og kapasitetsflukt etter noen tøffe år. Det er viktig å støtte opp om lærlingordningen fordi det sikrer rekruttering av gode og kvalifiserte fagfolk til byggebransjen, og her må alle i bransjen ta et ansvar. Med riktig støtte og oppfølging for lærlinger kan vi skape en sterk og bærekraftig fremtid for bransjen, sier Trond Erik Skarshaug, konsernsjef i VH-Gruppen.

VestlandsHus har som mål å knytte lærlingene tettere til oss og skape arenaer spesielt for denne gruppen.

 –Vi oppfordrer alle forhandlere til å ta inn lærlinger! I tillegg arrangerer vi egne samlinger for lærlingene. Da kan vi fokusere på innhold spesielt tilpasset denne gruppen, og gir dem muligheten til å bygge relasjoner seg imellom, og dermed skape et fellesskap på tvers av bedriftene» sier markedssjef Maria Gauffin.

#vestlandshus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0