Byggeindustrien Bolig
2 minutter lesetid

Solibo styrker teamet

15/12/2023, 08:55
Solibo styrker teamet
Sigmund Hagehaugen, CFO i Solibo t.v. Magnus Babsvik Daglig leder t.h.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Sigmund har erfaring fra APCOA og Aquatiq-systemet, og kommer sist fra Hjemmelegene i stillingen som Head of Financing and Controlling. Han bringer verdifull erfaring inn i Solibo-teamet fra scale-ups og etablerte selskaper, og vil spille en viktig rolle i tiden fremover.

– Solibo markerer seg i bransjen ved å utfordre det etablerte og åpner dører for nye muligheter gjennom nytekning og teknologi. Jeg er imponert over hva Magnus og det dedikerte Solibo-teamet har fått til så langt og ser frem til å være med på den spennende reisen videre. Solibo er kommet for å bli, sier Sigmund.

Rigger for videre vekst

Solibo har vokst kraftig på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen få år. I inneværende år har Solibo passert 400 borettslag og sameier på kundelisten, med vel over 15 000 boliger under forvaltning. Solibo er dermed den største aktøren i markedet som ikke er et boligbyggelag. Ambisjonene for 2024 legger listen høyt både med tanke på nye kunder inn og nylanseringer på teknologifronten.

– Selv om vi har en kraftig vekst vil alltid fokuset på kvalitet være i senter. Solibo hjelper norske borettslag og sameier med å ta smartere avgjørelser som bidrar til et bedre bomiljø og verdiøkning. Vi leverer løsninger som sikrer planmessig vedlikehold, forvaltning og rådgivning, sier Magnus Babsvik, daglig leder i Solibo.

En perfekt match

Magnus har store forventninger til nyansettelsen og har sett frem til å få Sigmund med på teamet.

– Sigmund har vært gjennom tilsvarende faser som den vi er inne i nå i andre selskap tidligere, og er veldig innstilt på å jobbe i skjæringen mellom strategisk og operasjonelt. Det er akkurat det vi trenger til denne rollen, og jeg er sikker på at både Sigmund og Solibo går en spennende tid i møte.

#ny på jobb #solibo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0