Bolig
2 minutter lesetid

VestlandsHus inngår leverandørsamarbeid

15/03/2023, 11:43
VestlandsHus inngår leverandørsamarbeid
Per Arne Meek, COO i VestlandsHus, og Stein-Helge Eide, Sales specialist i ELKO. Foto: VestlandsHus og ELKO.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Schneider Electric og ELKO leverer blant annet utstyr for smarthusteknologi.

– VestlandsHus skal bygge hjem for fremtiden, og for å gjøre dette må vi ha de beste samarbeidspartnerne med oss. Derfor er vi veldig fornøyd med vårt samarbeid med ELKO, sier Per Arne Meek, COO i VestlandsHus.

– Målet vårt er alltid å møte og forutse kundenes ønsker og behov i forhold til sine boliger. Schneider Electric og ELKO står for solide kvalitetsprodukter, teknologi og verdier. De retter søkelys på behovene til vårt moderne samfunn, som blir mer og mer miljø- og energibevisst, sier Meek.

Meek fortsetter:

– I dagens marked er strømprisene et hett tema, og smarthus er bare et av områdene hvor det planlegges prosjekter. Enten du skal bygge nytt hus eller rehabilitere et hus så er energioptimalisering noe som alle er opptatt av i dag, og dette samarbeidet gir oss mulighet til å skreddersy løsninger for begge markeder.

Stein-Helge Eide i ELKO er også fornøyd med det nye samarbeidet:

– VestlandsHus er blant Norges største aktører på boligmarkedet, med mange flotte boliger og prosjekter. De er fremoverlente og ambisiøse i sine tanker om å bygge hjem for fremtiden, noe som er en god match med det våre produkter kan tilby. VestlandsHus er svært nøye når de velger sine samarbeidspartnere, så vi er stolte over å være en av hovedleverandørene til VestlandsHus, og vi ser frem til et godt samarbeid.

VestlandsHus AS er en av Norges eldste landsdekkende boligbyggerkjede med 45 års fartstid.

#elko #schneider electric #vestlandshus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0