Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Bygger 73 leiligheter på Rodeløkka

16/02/2024, 10:00
Bygger 73 leiligheter på Rodeløkka
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Det er for tiden et stort behov for at det bygges nye leiligheter sentralt i Oslo. Vi lanserte prosjektet for salg våren 2023, og er meget fornøyd med å ha startet byggingen, og et tilfredsstillende salg. Det er ikke mange nye prosjekter for salg i Oslo om dagen, og dermed er dette et av få boligprosjekter som vil overleveres i 2026, forteller Eskild Skåttun, prosjektleder i Bonum.

Byggingen startet opp i januar, og prosjektet er estimert overlevert i andre kvartal 2026.

Marstrandgata 11 er et høykvalitetsprosjekt hvor det er lagt stor vekt på arkitektur som viderefører den eksisterende kvartalsstrukturen Grünerløkka er kjent for. Bruk av teglstein, inspirert av den eldre fabrikkbebyggelsen i nærområdet gir bygget en stedstilpasset karakter. – Svært attraktive fellesarealer med både private og felles takterrasser gir leilighetene urbane kvaliteter. Vi opplever at prosjektet treffer godt hos kjøperne. Prosjektet ligger på en tilbaketrukket og rolig del av Rodeløkka, bare et par minutter unna Olaf Ryes plass på Grünerløkka, sier Ruben Wilhelmsen, partner og markedssjef i Bonum.

Prosjektet er tegnet av Vigsnæs og Kosberg Arkitekter, og det er Bundebygg som er entreprenør.

Coop inn i første etasje

Coop Øst åpner ny Extra butikk i et lokale på nærmere 800 kvadratmeter i Marstrandgata.

– Coop er eid av kundene, og for oss er det viktig å være til stede med butikker der hvor våre kunder og medlemmer bor. Marstrandgata er et spennende prosjekt som vi er glade for å kunne være en del av, sier Are Gulsett, etablerings- og utviklingssjef i Coop Øst.

#bonum #coop
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0