Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Bygger næringsbygg på Gjøvik

20/09/2023, 08:16
Bygger næringsbygg på Gjøvik
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er svært fornøyde med å ha landet dette oppdraget, som er Betonmast Innlandets største prosjekt noensinne. Det siste halve året har vi vært gjennom en produktiv samspillsfase der vi sammen har knadd prosjektet og kommet fram til gode og byggbare løsninger, sier Ståle Kværndal, daglig leder i Betonmast Innlandet.

Bærekraftig bygg

– Både eier og de største leietakerne i prosjektet, NAV og DNB, har vært opptatt av å realisere et bærekraftig bygg med høy kvalitet. Befaring på vårt miljøprosjekt Sverdrups gate 47 på Hamar bidro til inspirasjon. Sammen har vi hevet miljømålene for prosjektet i Parkgata ytterligere. Prosjektet planlegges nå gjennomført med den nest høyeste miljøstandarden, BREEAM-NOR Excellent etter v6.0, som et av de første byggene i vår region, tilføyer Kværndal.

Prosjektet omfatter oppføring av et næringsbygg bestående av to bygningskropper over en felles parkeringskjeller. Samlet areal er på 12 900 m2 BTA. De nye og moderne kontorbyggene ligger svært sentralt plassert nært Gjøviks tog- og busstasjon, og vil bidra positivt til byens utvikling.

– Vi i Betonmast Innlandet er godt kjent med Gjøvik-markedet gjennom mange tidligere prosjekter. Vi kjenner også Tema Eiendom godt fra før, blant annet gjennom byggingen av kontorbygget Ringveien 16, der vi også har våre kontorer. Det gleder oss å igjen samarbeide med Tema Eiendom, og bidra til å realisere et nytt stort næringsprosjekt som vil gi mange kontorplasser midt i Gjøvik, sier Kværndal.

#bane nor eiendom #betonmast #gjøvik #tema eiendom
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0