Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Bygger nytt i Stavanger

27/03/2023, 13:02
Bygger nytt i Stavanger
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er glade og stolte over fornyet tillit for neste byggetrinn på Søstrene Hinna. Vi har et veldig godt samarbeid med Øgreid Eiendom på prosjektet, og får nå fin kontinuitet for vårt team på plassen. Gledelig er det også å se et så godt boligsalg i Stavanger generelt, og i Jåttåvågen spesielt, noe som gjør at vi samtidig kan starte planleggingen av videre utbyggingstrinn sammen med Øgreid, sier distriktsleder Bendik Aarstad i Veidekke Bygg Rogaland.    

Prosjektet Søstrene Hinna består av store grøntområder og romslige fellesarealer. I syvende etasje i boligblokken blir det kontorfellesskap til bruk for beboerne. Det blir også gjesterom med hotellstandard i første etasje. Prosjektet ligger i Hinna Park som vil bli Stavangers mest moderne bydel. Området vil når det er ferdig utbygd bestå av om lag 1.500 nye boliger og 6.000 arbeidsplasser, flotte uterom og parkområder med kort vei til butikker, restauranter, tog, buss og sykkelstier. 

– Vi er fornøyde med å signere nok en kontrakt med Veidekke Rogaland, nå for trinn 2 på Søstrene Hinna. Prosjektet har vært en suksess i markedet og vi har med oss en entreprenør som levere kvalitet i alle ledd. Vi ser frem mot å planlegge videre byggetrinn på Søstrene Hinna i Hinna Park, sier prosjektleder Stig Kristensen i Øgreid Eiendom.

Byggestart er planlagt i mai/juni, og boligene skal stå klare til innflytting første kvartal 2025.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0