Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Bygger omsorgsboliger og helsehus for Stor-Elvdal Kommune

21/08/2023, 08:23
Bygger omsorgsboliger og helsehus for Stor-Elvdal Kommune
Bilde fra signeringen: Fra venstre: Aleksander Halvorsen (Prosjektleder Skanska Husfabrikken), Ola Holmestad (Anleggsleder Skanska Husfabrikken), Trond Austad (Tilbudsleder Skanska Husfabrikken), Tore Sandnes (Administrerende direktør Skanska Husfabrikken), Nils Kvilvang (Kommunedirektør Stor-Elvdal kommune), Ruth Marie Nymark (Seniorrådgiver VA) og Vidar Austeng Jørgensen (Sektorleder bygg).
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

De 18 nye omsorgsboligene samt administrasjonsdelen bygges med elementer produsert hos Skanska Husfabrikken på Steinkjer. Helsehuset bygges som en kombinasjon av et nybygg over to etasjer, samt ombygging inne i deler av eksisterende bygg. Nybyggene er på totalt 2900 m2.

I det eksisterende sykehjemmet skal det gjøres store oppgraderinger av tekniske instillasjoner og det skal blant annet installeres moderne velferdsteknologi, sprinkelsystem, brannalarm, samt utskifting av ventilasjonsaggregater.

– Vi er veldig fornøyde med at Stor-Elvdal kommune har gitt oss tillit til å gjennomføre dette prosjektet, som er et viktig løft i eldreomsorgen i kommunen. Det er en ekstra utfordring at det skal være drift ved sykehjemmet i byggeperioden. Det krever god planlegging og et godt samarbeid med kommunen. Vi har gjennomført en rekke lignende prosjekter over hele landet og vi ser frem til å realisere dette prosjektet i tett samarbeid med Stor-Elvdal Kommune sier Tore Sandnes, administrerende direktør i Skanska Husfabrikken.

Prosjekteringen er i gang, og det er oppstart på byggeplass i løpet av høsten. Prosjektet skal ferdigstilles i andre kvartal i 2025.

#skanska #skanska husfabrikken #stor-elvdal
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0