Byggeindustrien Bolig
2 minutter lesetid

Byggestart i Holmestrand

19/09/2023, 13:32
Byggestart i Holmestrand
Fra venstre: Svein Hågen Hansen, prosjektsjef Seltor Bolig, Michael Robertsen, seniorrådgiver/prosjektsjef Bane NOR Eiendom, Ingvild Linde, salg- og markedssjef Seltor Bolig, Jacob Aars-Rynning, prosjektsjef Bane NOR Eiendom.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Bane NOR Eiendom og Seltor Bolig har besluttet byggestart på det tredje og siste byggetrinnet på Strandholmen i Holmestrand. Boligprosjektet består av 70 leiligheter fordelt på tre byggetrinn. Eiendommen ligger i vannkanten, få meter fra Holmestrand stasjon, og de fleste leilighetene får sjøutsikt. 
 
Boligene i trinn 1 er nå overtatt av boligkjøperne, og trinn to står klart første kvartal 2024. Leilighetene i trinn tre ble lagt ut for salg i mai, og allerede i slutten av august hadde dette siste byggetrinnet solgt nok enheter til igangsettelse. 
 
– Dette prosjektet er et bevis på at vellykkede boligprosjekt med riktig beliggenhet selger godt, sier Jacob Aas- Rynning, prosjektsjef i Bane NOR Eiendom, som legger til at salg av nye boliger ved togstasjoner har holdt seg mer stabilt enn salg andre steder. – Suksessfaktorer her har vært beliggenheten ved sjøen, flott utsikt, nærhet til togstasjonen, gangavstand til sentrum og gjennomarbeidede planløsninger, avslutter Aas-Rynning. 
 
– På Strandholmen har det vært jevn og god salgstakt helt siden det første byggetrinnet ble lansert i november 2021. Vi solgte faktisk flere boliger i perioden mai- august i år sammenliknet med samme periode i fjor, sier Ingvild Linde, salg- og markedssjef i Seltor Bolig. Det er Seltor som er entreprenør i prosjektet, og Linde forteller at fremdriften i byggeprosessen har gått som planlagt. 

Bård Johnson, prosjektmegler i DnB Eiendom, Nybygg, opplever at stadig flere fra Oslo, Asker og Bærum gjerne ser lenger mot syd for å kunne få en bolig med sjønær beliggenhet og opplevelsen av småbypreg. – Avgjørende er blant annet enkel adkomst til kollektivtransport, sjøutsikt, mulighet for hjemmekontor og romslig balkong eller uteplass. Dette er kvaliteter som vi i større grad kan tilby i prosjekter utenfor Stor-Oslo, sier han.

#bane nor eiendom #holmestrand #seltor #strandholmen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0