Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Byggtorget ansetter ny salgs- og markedssjef

9/08/2023, 07:30
Byggtorget ansetter ny salgs- og markedssjef
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Byggtorget har hatt sterk vekst i flere år og er på en spennende reise. Kjeden består av både store og små varehus og de er gode på å tilpasse seg sine lokalmarkeder og kunder. Dette kommer godt med i tiden vi er inne i nå. Lokale tilpasninger som treffer lokale behov er en viktig suksessfaktor for fornøyde kunder, forteller Helle Pernille W. Sørensen og fortsetter:

– Det blir gøy å jobbe med produkt- og tjenestekonsepter som treffer både proff- og privatkundene. Jeg gleder meg til å bli kjent med de gode historiene blant bedriftene og måten de jobber på i dag, men ser også frem til å gripe nye muligheter for å fortsette å vinne ute i distriktene. Det er allerede mange spennende prosjekter på gang i kjeden og et fantastisk dyktig team som jeg gleder meg til å bli en del av. 

– Helle har en bred og spennende bakgrunn innenfor varehandel, og har med seg nyttig erfaring fra både dagligvare og VVS. I Byggtorget er vi opptatt av lokal tilpasning, og Helle har vist gode resultater ved å kombinere fokus på lokalt kjøpmannskap med de store linjene i markedet. Jeg er helt trygg på at hun kommer til å løfte vår evne til å gi kundene den beste opplevelsen på våre varehus landet rundt, sier kjededirektør i Byggtorget, Morten Furseth. 

Sørensen kommer fra stillingen som kategori- og innkjøpssjef i VVS Norge hvor hun har jobbet med blant annet innkjøp og kategoristyring for Bademiljø og Comfort kjeden. Tidligere har hun vært både markedsansvarlig og pris- og sortimentansvarlig for Comfort-kjeden. I tillegg har hun erfaring som Brand Manager og Trade Marketing ansvarlig hos Diplom-Is. Fra tiden i Diplom-is har hun blant annet stått bak reklamekampanjen til iskremserien WANTED som ble en av årets største kampanjesuksesser i 2017/2018 – og vant blant annet prisene Årets Gullkorn samt gull i ANFO Effekt-prisen. 

Sørensen har en Mastergrad i strategisk markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI.  Helle Pernille W. Sørensen begynner i stillingen 1. september.

#byggtorget #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0