Bolig
1 minutt lesetid

Christian Fladeland blir viseadministrerende direktør

18/09/2023, 12:33
Christian Fladeland blir viseadministrerende direktør
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Siden han begynte i Heimstaden i januar 2019 har Christian spilt en viktig rolle i selskapets toppledelse, noe som gjør ansettelsen som viseadministrerende direktør til en naturlig progresjon på grunn av hans betydelige bidrag til selskapets positive utvikling. I tillegg til å føre tilsyn med selskapets investeringsteam, leder Christian også Corporate Finance-teamet.

Før han kom til Heimstaden, hadde Christian partnerstillinger hos Colliers International og Sadolin & Albæk. Han har en bachelor- og mastergrad fra Københavns Universitet.

Konsernsjef Helge Krogsbøl kommenterer:

«Christian har vært medvirkende til å gjennomføre vår strategi for å utvide og administrere vår portefølje av Friendly Homes. Jeg er takknemlig for at han har tatt på seg dette økte ansvaret, og trygg på at hans nye rolle vil utnytte hans verdifulle kompetanse og fremragende lederegenskaper til å styrke Heimstadens organisasjon ytterligere.

Christian Fladeland kommenterer:

«Jeg er imponert over den bemerkelsesverdige fremgangen selskapet vårt har oppnådd de siste årene, alt takket være engasjementet og smidigheten til vårt talentfulle team. Det er en ære for meg å påta meg dette nye ansvaret, og jeg ser frem til å bidra til selskapets fremtidige suksess.»

#heimstaden #ny jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0