Byggeindustrien
2 minutter lesetid

COWIs nye divisjonsdirektør for transport og byutvikling

27/11/2023, 08:43
COWIs nye divisjonsdirektør for transport og byutvikling
Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI, og Stine Undrum, divisjonsdirektør for transport og byutvikling i COWI. Foto: COWI
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Stine er en kjent lederprofil i bransjen og hadde nylig stillingen som utbyggingsdirektør i Bane NOR. Etter å ha jobbet med COWI tidligere beskriver hun det sterke kundefokuset og engasjementet for bærekraft som en del av motivasjonen for å ta på seg stillingen som divisjonsdirektør. 

– COWI er en sterk aktør i markedet. Kundefokuset og FUTURE-NOW-strategien er det som skiller seg ut for meg. At alle prosjekter skal bevege verden i en mer bærekraftig retning innen tre til fem år er svært ambisiøst, og det appellerer. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett med COWI på prosjekter i Bane NOR og har opplevd på kroppen både hva kundefokus betyr og det store trykket på bærekraft. Nå gleder jeg meg til å bli en del av selskapet og bidra til å gjøre ambisjonene til virkelighet, sier Undrum.

Stine har 30 års ledererfaring og solid erfaring med strategisk- og endringsledelse. Gjennom karrieren har hun opparbeidet seg omfattende kunnskap om bransjen, med ulike prosjekt- og kontraktsmodeller. Erfaringen hennes vil bidra til å forbedre både prosjektleveranser og kunderelasjoner i divisjonen.

En entusiastisk administrerende direktør

Birgit Farstad Larsen, administrerende direktør i COWI Norge, ser frem til å få Stine med på laget.

– Stines brede erfaring i bransjen, lederkompetanse og sterke motivasjon vil være en fordel i rollen som divisjonsdirektør. Hun er nysgjerrig og åpen og har allerede god kontakt med flere av sine nye kolleger i divisjonen, sier hun.

Etter at tidligere divisjonsdirektør, Jesper Asferg, tiltrådte en ny stilling i COWI-konsernet, har Lars Erik Hauer midlertidig hatt stillingen som direktør for transport og byutvikling. Lars Erik går tilbake til sin tidligere stilling som direktør for forretningsutvikling i samme divisjon.

#cowi #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0