Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Currentum går inn i nytt marked – kjøper norske Askim &; Mysen Rør AS

18/08/2023, 13:02
Currentum går inn i nytt marked – kjøper norske Askim &; Mysen Rør AS
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– Vi er glade for å utvide vår ekspansjon og dra nytte av Askim &; Mysen Rørs erfaring og kunnskap. Med den veksttakten vi har hatt i Currentum de siste tre årene, vil dette være et positivt og viktig steg i vår utvikling, sier Klas Larsson, konsernsjef i Currentum.

VVS-entreprenør Askim &; Mysen Rør AS omsatte for cirka 330 millioner kroner i 2022. Hovedkontoret ligger på Slitu i Trøgstad kommune og totalt er det i overkant av 175 ansatte i selskapet. Kompetanseområder inkluderer oppvarming, sprinkleranlegg og totalrenovering av bad. Faste kunder er service-, bolig- og næringsbygg i Østfold og Oslo.

– Vi er veldig glade for at Askim &; Mysen Rør AS har valgt å bli en del av Currentum. Det er et veletablert selskap som har vært aktivt lenge og har hatt imponerende suksess gjennom årene, med en sterk posisjon i det norske markedet. Deres innsikt i kundenes behov og lokalkunnskap vil utfylle konsernet på en svært god måte, sier Klas Larsson, administrerende direktør i Currentum.

Samarbeid innad i gruppen

Siden oppstarten for snart tre år siden har Currentum kjøpt opp over 50 installasjonsselskaper. I fjor ønsket de fire selskaper velkommen i Finland og gikk dermed inn i sitt andre land i Norden. I hvert oppkjøp er det viktig at entreprenørånden bevares. Askim & Mysen Rør beholder derfor merkevaren og videreføres av dagens ledelse for å opprettholde lokal forankring og kultur.

Tollef Berger er daglig leder i Askim og Mysen Rør AS sier at dette var avgjørende:

– Gjennom årene har vi fått flere tilbud om å selge, men slik har det ikke vært før. Med Currentum følte vi at tiden var moden. Det er spesielt viktig for oss at vi forblir et eget selskap og kan fortsette som vi har gjort med lojale medarbeidere og et godt omdømme, sier Tollef Berger og fortsetter:

– Mitt håp er at vi kan fortsette å utvikle og bygge Askim & Mysen Rør. Samtidig tror vi på et godt samarbeid med våre søsterselskaper i Sverige og Finland. Sammen blir vi en spennende miks av tekniske bedrifter, sier Tollef Berger.

#askim &; mysen rør as #currentum
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0