Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ekspanderer i Fjordbyen i Drammen

20/10/2022, 13:23
Ekspanderer i Fjordbyen i Drammen
Daglig leder Ståle Gundersen er fornøyd Foto: Fjordbyen innkvartering
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Det drøyt ett år gamle anleggshotellet som tilbyr skreddersøm for bygge- og anleggsbransjen, har fått solid fotfeste i Drammen. I fjor sommer sjekket de første gjestene inn. I høst har anleggshotellet knapt hatt ledige senger.

Får 176 rom

Fjordbyen Innkvartering har siden åpningen i fjor sommer hatt 132 rom. Nå økes antall til 176 rom på hotellet som ligger sentralt plassert på Odden på Brakerøya. Mange av gjestene er engasjert i byggingen av det nye sykehuset i Drammen. De bor nesten på arbeidsplassen.

Et gjerde skiller anleggshotellet fra sykehustomta. Der er aktiviteten sterkt økende. Før årsskiftet vil bygging av nytt sykehus gi arbeid til 1000 innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Økt aktivitet

– Vi merker godt den økte aktiviteten på sykehustomta. Etterspørselen etter rom har tiltatt i høst, sier daglig leder Ståle Gundersen. Han planlegger for ytterligere vekst.

Siden åpningen i fjor høst har Fjordbyen Innkvartering skapt 12 arbeidsplasser.

– Gjestene kan komme fra over 40 ulike bedrifter innenfor en periode på fire uker. Nå får vi større kapasitet og kan tilby overnatting til flere, sier Gundersen.

#anleggshotell #fjordbyen drammen #sykehus drammen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0