Byggeindustrien Arkitektur
1 minutt lesetid

Ekspanderer videre i Sverige

7/06/2024, 07:00
Ekspanderer videre i Sverige
Fra venstre: Per Persson (WIKON), Johan Sivengård, Lisa Söderbaum, Farah Al-Aieshy konserndirektør Sverige i Norconsult, Lars Sassner og Anders Thorin (WIKON).
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

WIKON ble etablert i 2011 og tilbyr tjenester innen utredning, prosjektering, prosjekt- og byggeledelse samt inspeksjon. Selskapet har gjennom årene utført en lang rekke ulike oppdrag i både totalentrepriser og som samarbeidspartnere, både for svenske kommuner, Trafikverket og entreprenørselskaper.

WIKON har 11 medarbeidere og hadde en omsetning på 19 millioner kroner i seneste regnskapsår.

– Norconsults ambisjon er å tilby våre kunder tverrfaglig ekspertise gjennom lokal tilstedeværelse. Vi er allerede etablert i Värmland og med oppkjøpet av Wermlands Infrakonsult styrker vi vårt tjenestetilbud innen infrastruktur i denne delen av Sverige, sier Farah Al-Aieshy, konserndirektør Sverige i Norconsult.

Oppkjøpet forventes gjennomført i tredje kvartal 2024.

– Vi er stolte over at et av Nordens ledende rådgivningsselskaper innen samfunnsbygging verdsetter vår kompetanse, og vi ser frem til å utvikle oss sammen med rundt 6 300 nye medarbeidere. Med Norconsults bredde og dybde vil vi være enda bedre rustet til å hjelpe våre kunder med å realisere sine prosjekter, sier Anders Thorin, daglig leder i WIKON.

#norconsult #sverige #värmland #wikon
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0