Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Første prosjekt i Oslo Logistikkpark Drøbak overlevert

15/12/2023, 09:59
Første prosjekt i Oslo Logistikkpark Drøbak overlevert
Illustrasjon: Arkitektene Astrup og Hellern
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Utenfor Drøbak utvikler Fabritius den nye Oslo Logistikkpark Drøbak med totalt 190.000 kvadratmeter lager-, industri- og logistikkbygg. A Bygg har fått kontrakt på i alt fem prosjekter i logistikkparken, det første er et nytt lagerbygg for Bring Warehousing. Prosjektet har vært gjennomført som en totalentreprise og omfatter 16.000 kvadratmeter lager og kontor.

– Det er viktig for en logistikkvirksomhet som oss å kunne tilby rask og effektiv distribusjon, sa Stefan Einarson, daglig leder i Bring Warehousing til nettstedet Moderne Transport i fjor.

Verdifulle føringer

Med fem prosjekter under oppføring har A Bygg fått et solid fotfeste i utviklingen av Oslo Logistikkpark Drøbak. Som landets ledende entreprenør innen logistikk har selskapet lang erfaring med å utvikle slike områder, og administrerende direktør Morten Raugstad mener selskapet har lagt verdifulle føringer for hele utbyggingen.

– A Bygg har gjennomført en samspillsfase hvor vi har optimalisert både prosjektene og prosessen. Løsningene vi har utviklet gjennom samspillsfasen har lagt grunnlaget for en optimalisering av hele utbyggingen, resultatet er lavere kostnader og raskere byggetid, og dermed et mer lønnsomt prosjekt for byggherren, forteller han.

#oslo logistikkpark drøbak #posten bring
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0