Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Fortsetter ekspansjonen i Sverige

16/10/2023, 09:14
Fortsetter ekspansjonen i Sverige
Foto: Håndverksgruppen
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Håndverksgruppen etablerte seg i Sverige i 2021. Med en omsetning på 2,5 milliarder svenske kroner og over 1 600 håndverkere er konsernet nå markedsleder i Sverige.

– Niclas Österbergs Måleri har erfaring og kompetanse som kompletterer Håndverksgruppens eksisterende tilbud på det svenske markedet godt. Deres tilstedeværelse i både Stockholm- og Söderhamn-området vil være viktig for Håndverksgruppens fortsatte vekst i Sverige, og vi er veldig glade for å ønske dem velkommen om bord, sier Johan Möller, konsernsjef i Håndverksgruppen i Sverige.

Malerfirmaet har 29 ansatte og omsatte for 31 millioner svenske kroner i fjor.

– Vi har hatt dialog med Håndverksgruppen lenge og er imponert over deres vekst og engasjement. Vissheten om at alle selskapene i konsernet er kvalitetsselskaper med stort engasjement, gjør oss svært trygge på fremtiden, sier konsernsjef Tobias Österberg.

Niclas Österbergs Måleri ble grunnlagt av Niclas Österberg i 2006. I 2018 ble Ann-Catrine Österberg og sønnen Tobias Österberg partnere. I dag ledes selskapet av Tobias, som er svært begeistret for samarbeidet med Håndverksgruppen.

– Vi går inn i dette med store forventninger til faglig utvikling og vekst. Vi har hatt god vekst de siste årene, og ved å bli en del av konsernet får vi virkelig muligheten til å realisere vårt fulle potensial i markedet.

Niclas Österbergs Måleri vil fortsette sin virksomhet under sitt nåværende navn og ledelse.

#håndsverksgruppen #sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0