Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Han er den nye daglige lederen

3/06/2024, 09:00
Han er den nye daglige lederen
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

VB Nord-Jæren omfatter avdelingene Rørlegger Torgersen, Hellevik Rør og Kokaas Rør. Til sammen vil Egeland lede rundt 70 medarbeidere i avdelingene som til sammen omsetter for rundt 150 millioner kroner.

Tom Christian vil tilføre VB en solid bakgrunn innen økonomi og ledelse. Han har lang erfaring fra ledende stillinger innenfor oljeservice, bank og finans og nå sist som konsernleder med mer enn 20-års erfaring fra den nasjonale flis- og byggevarekjeden Modena Fliser.

– Jeg tar med meg min erfaring og kunnskap inn i dette arbeidet for å bygge opp og styrke VB Nord-Jærens markedsposisjon i vår region. Vi skal i tett samarbeid skape vekst, muligheter og merverdier.

Egeland bringer verdifull kunnskap og ekspertise til vårt team. Under hans ledelse oppnådde Modena en omsetning på over 500 millioner kroner og solide resultater, erfaringer som vil være uvurderlige i å styrke vår posisjon i markedet og bygging av konsernet.

Tom Christian er en leder som verdsetter å bygge sterke team og åpne kommunikasjonslinjer.

– Som leder er jeg opptatt av å bli kjent med folkene, lytte, skape og få ting til sammen. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen, og til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle VB Nord-Jæren i tråd med VB konsernets strategi, både med tanke på produkter og tjenester.

Regionleder Vest i VB Gruppen, Arne Torgersen, er glad for å få med seg Tom Chr. Egeland på laget.

– Han passer perfekt inn i våre planer. For VBs del handler det i stor grad om samarbeid. Med flere å spille på kan vi lettere sørge for en jevn arbeidsflyt for de ansatte og for kundene vil en utvidet organisasjon også innebære mer kapasitet til å utføre oppdragene, sier Torgersen.

#ny på jobb #vb gruppen #vb nord-jæren
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0