Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Hans Jørgen Lundby ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom

5/06/2023, 09:31
Hans Jørgen Lundby ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Hans Jørgen Lundby har også tidligere innehatt stillingen som administrerende direktør i Betonmast Eiendom, men har de siste årene jobbet som finansdirektør i selskapet.

– Hans Jørgen kjenner Betonmast Eiendom godt etter mange års tjeneste, og var det naturlige valget til å etterfølge Øyvind. Jeg er derfor svært glad for at han valgte å takke ja, og dermed ta fatt på sin andre periode som leder av selskapet, sier konsernsjef Peter Sandrup.

Betonmast Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter i Norge og Sverige, hovedsakelig innenfor bolig og næringsbygg i sentrale områder. I tillegg besitter Betonmast Eiendom flere utviklingseiendommer. Selskapet har en effektiv og slank organisasjon med stor grad av selvstendighet. I et marked preget av sterk konkurranse, har Betonmast Eiendom levert gode resultater over tid. Ambisjonen er videre lønnsom vekst gjennom utvikling av nye prosjekter i tett samspill med utvalgte samarbeidspartnere og entreprenørselskapene av Betonmast.

– Utviklingsaktiviteten i Betonmast Eiendom høy. I løpet av fjoråret inngikk vi en avtale om å bygge ut et 175 mål stort område i Nittedal sentrum – et prosjekt som potensielt vil utgjøre en stor andel av vår virksomhet i årene som kommer. På nyåret 2023 inngikk vi sammen med Gjøvik og Omegn Boligbyggelag en intensjonsavtale om utvikling av en større tomt i Storgata i Gjøvik med et stort potensial for parkering, næringsarealer og bolig. Sammen med andre pågående prosjekter som bla. Veum Hageby utenfor Fredrikstad og byggetrinn 5 på Klosterøya, danner disse prosjektene et godt grunnlag for Betonmast Eiendom, sier Hans Jørgen Lundby.

Lundby tiltrer stillingen som administrerende direktør 1. juni.

#betonmast #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0