Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Helene Samuelsson ny kommunikasjonsdirektør for Rambøll Sverige og Norge

3/02/2023, 08:05
Helene Samuelsson ny kommunikasjonsdirektør for Rambøll Sverige og Norge
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

I Rambøll vil Helene være ansvarlig for kommunikasjon og markedsføring i både den svenske og norske virksomheten.

– Jeg ønsker Helene Samuelsson velkommen til Rambøll. Helene er en erfaren leder med over 20 års erfaring innen markedsføring, kommunikasjon og samfunnskontakt. Hun tar også med seg innsikt i det grønne skiftet der Rambøll spiller en nøkkelrolle i Sverige og Norge som partner for bærekraftig endring for kunder og for samfunnet. Sammen med landenes kommunikasjons- og markedsføringsteam er jeg overbevist om at Helene vil være en sterk pådriver for å videreutvikle vår posisjon i Norge og Sverige og hjelpe oss med å høste fordelene av å jobbe mer sammen mellom de to landene, sier Morten Peick, Senior Group Director, Clients, Communication and Marketing.

I Sverige består samfunnsutvikleren Rambøll av 1 900 ingeniører og konsulenter. Rambøll Norge har ytterligere 1 700 kolleger. Selskapet tilbyr bærekraftige tjenester til både privat og offentlig sektor, for eksempel innen byutvikling, grønn energiomstilling, transport og infrastruktur, forvaltning, vann, miljø og helse.

– Aktivitetene som Rambøll driver har en viktig og avgjørende rolle i overgangen til et bærekraftig samfunn. Jeg ser frem til å bli en del av Rambøll-teamet og bidra i det arbeidet, sier Helene Samuelsson.

#ny på jobben #rambøll
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0