Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Hun skal lede Rambøll Norges energisatsing

18/12/2023, 09:12
Hun skal lede Rambøll Norges energisatsing
Foto: Melisa Fajkovic.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Med omfattende kompetanse innen forretningsutvikling, strategisk og finansiell planlegging, innovasjonsprosesser, digitalisering, risikovurderinger, tverrfaglige prosjekter, kunderelasjoner og kontraktsforhandlinger, har Wiley gjennomført komplekse og utfordrende prosjekter innen energisektoren.  

Bærekraftige løsninger for kunder og samfunn

–Jeg gleder meg til å utforske nye teknologier og trender i energimarkedet, og bruke kompetansen og kunnskapen min til å skape innovative og bærekraftige løsninger som kommer både våre kunder og samfunnet til gode, sier Nina Merethe Wiley. 

– Vi har nå vunnet store nye energiprosjekter, noe som gir oss fantastiske muligheter til å la energi vokse og bli mer synlig på det norske markedet. Jeg er overbevist om at Ninas lidenskap for energibransjen og erfaringen hennes fra Bygg vil være ekstremt verdifull for å oppfylle denne ambisjonen, samt styrke samarbeidet på tvers av våre geografiske områder, sier Ole-Petter Thunes, administrerende direktør i Rambøll Norge.

Erfaring fra fornybar og offshore

Nina Merethe Wiley har selv en utdannelse innen konstruksjonsteknikk fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og University of California i USA. Etter å ha fullført studiene har Nina gjort en imponerende karriere, med mer enn 20 års erfaring innen ingeniør- og konsulentbransjen. På CV’en står blant annet Skidmore, Owings & Merrill, Dr.techn.Olav Olsen og DNV. 

#ny på jobb #rambøll
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0