Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Instalco etablerer seg innen marin elektronikk

15/11/2022, 15:36
Instalco etablerer seg innen marin elektronikk
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

IMES har ca. 30 ansatte og en omsetning på knapt NOK 50 millioner. Selskapet spesialiserer seg på installasjon og service av elektrisitet og teknisk utstyr på skip og båter og jobber også med fiskeindustrien. Oppdragene utføres både i Norge og internasjonalt.

– Gjennom IMES etablerer vi oss i et svært interessant område innen marin sektor og fiskeindustri, noe som er attraktivt i Norge. Vi ser også en mulighet for synergier og samarbeid med Instalco-selskapet  JB Elektro, som også er lokalisert i Tromsø, sier Roger Aksnes, Business Area Manager Instalco Norge.

IMES ble grunnlagt i 1981 og er i dag Tromsøs største aktør innen elektrisitet, automasjon og elektronikk i marin sektor. Selskapet tilbyr både kontrakter og service og tar imot skip på eget havneanlegg.

– Å bli med i Instalco betyr en helhet for oss. Vi får dra nytte av Instalcos kompetanse og  synergimuligheter, samtidig som vi kan dele vår spisskompetanse på den marine siden, sier Frank Wilhelmsen, administrerende direktør i IMES AS.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i IMES AS, med virkning fra 15. november.

#imes #instalco #tromsø
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0