Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Instalco får oppdrag på Gardermoens nye næringspark Oslo Airport City

9/12/2022, 10:13
Instalco får oppdrag på Gardermoens nye næringspark Oslo Airport City
Illustrasjon: Oslo Airport city
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oslo Airport City skal utvikle og bygge en nytt flyplassnær næringspark med til sammen ca. en million kvadratmeter næringsareal.

Andersen og Aksnes har gitt Vedal i oppdrag å utføre rørinstallasjoner for sanitær, varme, kjøling og sprinkleranlegg til det 15.000 kvadratmeter store lagerbygget for spesiallogistikk. Utbygger er Oslo Airport City.

– Dette er vårt andre prosjekt på Oslo Airport City etter at vi ferdigstilte Porschesenteret for samme entreprenør. Vi er glade for at vi har fått fortsatt tillit etter et vellykket samarbeid med kunden. Dette oppdraget er en konstruksjon som krever ekstra høy sikkerhet, og spesialløsninger, sier Joar Vellene, administrerende direktør Andersen og Aksnes.

Teknisk Ventilasjon har en viktig rolle i byggingen av World Seafood Center, som skal bli verdens største logistikksenter for sjømat og som når det står ferdig vil være 55.000 kvadratmeter stort. Teknisk Ventilasjon skal levere ventilasjonsanlegg inkludert automasjonsløsninger til terminalen.

Begge oppdragene har startet høsten 2022 og skal være ferdig i 2023. Ambisjonen er at begge prosjektene skal bli bærekraftsklassifiserte Instalco-prosjekter.

#andersen og aksnes #instalco #oslo airport city #teknisk ventilasjon
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0