Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Internasjonal anerkjennelse til BuildingSMART veteranene

29/03/2023, 09:45
Internasjonal anerkjennelse til BuildingSMART veteranene
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

BuildingSMART Norge er stolte over at Steen Sunesen, sjefsarkitekt i Statsbygg, og Håvard Bell, grunnlegger og CSO i Catenda, har blitt utnevnt til Fellow under buildingSMART International Summit i Roma. Som fellow vil de begge bli en del av et eksklusivt nettverk av anerkjente eksperter og ledere som har dedikert seg til å fremme innovasjon og digital transformasjon innenfor byggenæringen gjennom sitt initiativ til buildingSMART.

Både Sunesen og Bell uttrykte sin takknemlighet for å bli en del av buildingSMARTs prestisjetunge fellesskap.

“Det er veldig morsomt og hyggelig å få anerkjennelse for arbeidet med å bringe næringens aktører sammen og digitalisere. Utnevnelsen gir fornyet energi til å jobbe videre bla. med å samles om én felles informasjonsstandard i Norge og aller helst i Norden” sier Steen Sunesen i et intervju.

“Det var overraskende og rørende, og jeg setter stor pris på å være med på å bidra til en åpen næring både gjennom buildingSMART og gjennom Catenda”, sa Håvard Bell.

Fellows er anerkjente bidragsytere som har tjent buildingSMARTs drift i mange år. De har gitt betydelige bidrag til arbeidet i buildingSMART og fremdriften av åpen BIM. Fellows har gitt vesentlig lederskap eller teknisk innsikt på et internasjonalt nivå og arbeidet med internasjonale programmer eller standarder. Utnevnelsen til Fellow blir tildelt på utvalgte buildingSMART summits, og Fellows presenteres med en gull pin.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0