Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Kjempekonkurs – skylder 2,5 milliarder

26/04/2024, 12:50
Kjempekonkurs – skylder 2,5 milliarder
Foto: IndustryRadar.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

I pressemeldingen sier de videre:

«Omfanget av Agder Gruppens finansielle utfordringer ble først gjort kjent for styret og eierne for kort tid siden. Agder Gruppen har vært gjennom en periode med rask vekst, hvor økte renter, et svekket markedssentiment kombinert med større avvik i håndteringen av finansielle engasjementer har ført til en hurtig forverring av selskapets evne til å betjene sine løpende forpliktelser.

Det har i den siste tiden pågått en intens prosess rundt mulige løsninger for å redde konsernet. Dessverre har det i løpet av prosessen blitt klart at omfanget av utfordringene er klart større enn opprinnelig antatt, slik at en redningsaksjon ikke var mulig. Styret hadde dermed ikke noe annet valg enn å begjære oppbud. Dette beklages på det aller sterkeste overfor alle involverte.

I følge E24 har er det kjent at selskapet har en gjeld på 250 milliarder ifølge bostyer Christian Bohne i Advokatfirmaet Kjær.

Agder Gruppen er en totalleverandør til anleggsbransjen og har avdelinger i Kristiansand, Sandnes, Førde, Fauske, Bergen, Drammen, Larvik og Oslo. Selskapet har også ansatte i Svenske avdelinger i Göteborg og Stockholm.

#agder gruppen #konkurs
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0