Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Kjøper BoligPartner

13/05/2024, 07:44
Kjøper BoligPartner
Illustrasjon: HWR
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

– BoligPartner har bygget opp en imponerende virksomhet over mange år, og har en sterk merkevare og mange dyktige ansatte og forhandlere. Mestergruppen er et ledende konsern innen byggevaresalg, hus- og hytteproduksjon, VVS og fargefaghandel med virksomhet i Norge og Sverige. Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen, og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere, sier konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik.

Avtalen med boet innebærer at mange av de ansatte vil få tilbud om ny ansettelse i et nyopprettet selskap som også overtar alle de sentrale eiendelene i boet. BoligPartner vil drives videre fra Hamar som i dag.

Bostyrer Stine D. Snertingdalen i Kvale Advokatfirma uttaler:

– Jeg er glad for at vi har klart å få til en løsning som sikrer videreføring av flere av arbeidsplassene, og får inn en aktør som kan følge opp virksomhetens prosjekter og kunder videre. Det har vært intensivt og utfordrende å få på plass en løsning etter som det er et betydelig antall banker og selskaper involvert i transaksjonen. Mestergruppen vil nå være kontaktpunkt fremover for kunder og forhandlere om videre oppfølging.

#boligpartner #hamar #mestergruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0