Byggeindustrien
2 minutter lesetid

LB Consult blir en del av Norconsult

9/01/2023, 09:47
LB Consult blir en del av Norconsult
OPPKJØP I DANMARK: Adm. direktør i Norconsult Danmark, Thomas Bolding Rasmussen (nr. 3 fra venstre), får mange nye, dyktige medarbeidere med oppkjøpet av LB Consult og adm. direktør Lars Bager (nr. 4 fra venstre).
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Norconsult kjøper det danske rådgivningsselskapet LB Consult. Dette forteller de i en pressemelding. Med oppkjøpet styrker Norconsult sin kompetanse på rådgivende ingeniørtjenester innen bygg og eiendom, og nærhet til kunder i Øst- og Sydjylland.

Totalt blir rundt 50 nye medarbeidere fordelt på kontorer i Aarhus, Kolding og Grenå en del av Norconsult, som nå vokser til 500 medarbeidere i Danmark.

– Oppkjøpet av LB Consult er i tråd med Norconsults strategi om å befeste en sterkere og mer balansert posisjon i Norden, hvilket inkluderer vekst i Danmark hvor vi fortsetter den gode utviklingen. LB Consult forsterker først og fremst Norconsults posisjon innen bygg og eiendom i det danske markedet, og vi ser frem til å ta imot 50 nye medarbeidere til et selskap som utvikler den beste kompetansen, jobber for en sterk kultur og lokal tilstedeværelse, sier Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult.

Tettere på kunden

Administrerende direktør i Norconsult Danmark, Thomas Bolding Rasmussen, ser frem til å ønske nye, dyktige medarbeidere velkommen, noe som gir Norconsult mulighet til å komme tettere på kundene geografisk og i rådgivningen.

– Vi er svært glade for å kunne ønske alle LB Consults medarbeidere velkommen til Norconsult. De har svært høy faglig kompetanse og en sterk kultur med nærhet til kundene som passer perfekt hos oss. Vi kommer samtidig tettere på våre kunder med nye kontorer i Jylland, i tillegg styrker vi vår kompetanse som rådgivere innenfor bygg og eiendom. Jeg er overbevist om at oppkjøpet vil være en stor fordel både for medarbeiderne og virksomheten, sier Thomas Bolding Rasmussen.

Seks oppkjøp på seks år

LB Consult er det sjette oppkjøpet for Norconsult i Danmark siden 2017, der virksomheten i denne perioden har gått fra 60 til 500 medarbeidere. LB Consult fortsetter foreløpig med samme navn, men vil på sikt endre navn til Norconsult.

#danmark #lb consult #norconsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0