Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Mestergruppen får ny adm dir

15/03/2024, 10:00
Mestergruppen får ny adm dir
Johan Augustsson. Foto: Mestergruppen.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Johan Augustsson kommer sist fra rollen som administrerende direktør i Lidl Sverige, hvor han har hatt ulike stillinger i selskapet i 20 år.

– Vi er stolte og glade for å ha fått Johan som administrerende direktør i selskapet. Johan har levert imponerende resultater for et av Europas ledende tradingkonsepter og vi er overbevist om at han sammen med resten av ledergruppen i Mestergruppen vil bidra til en ytterligere styrking av Mestergruppens ulike konsepter i Sverige, sier Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen AS og styreleder i Mestergruppen Sverige.

Som administrerende direktør i Mestergruppen Sverige vil Johan Augustsson ha ansvar for en sammenslutning av uavhengige gründere som inkluderer kjedene XL-BYGG, BOLIST og Happy Homes.

– Det blir spennende å gå inn i en ny del av varehandelen. Jeg ser frem til å bli kjent med alle menneskene og organisasjonen og deretter finne nye løsninger fremover for å fortsette å styrke vår posisjon i markedet sammen med alle kompetente medarbeidere og medlemmer, sier Johan Augustsson, ny administrerende direktør i Mestergruppen Sverige.

#mestergruppen #ny på jobb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0