Byggeindustrien Bolig
1 minutt lesetid

Miljøfokusert partnerskap

30/05/2024, 10:00
Miljøfokusert partnerskap
Ingeborg Ukkelberg, drifts- og utviklingssjef i VestlandsHus. Atle Strand, distriktssjef og Jostein Hauge Volden, Kategori byggtre, Moelven. Foto: Stian Tjervåg Fredriksen/Sorentio
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Drifts- og utviklingssjef i VestlandsHus, Ingeborg Ukkelberg, uttrykker stor entusiasme for det nye samarbeidet: –Vi er svært fornøyde med å ha Moelven som vår hovedleverandør. Selskapet er en av Norges ledende produsent av byggevarer i tre. De har en god produktbredde, deriblant flere miljømerkede produkter. Vi jobber aktivt for å løfte oss innen miljø, så vi ser frem til et godt samarbeid med flere felles mål.

Jostein Hauge Volden, som er kategorisjef i Moelven Wood, er stolt av å komme inn som hovedleverandør til VestlandsHus og sier følgende: –Her blir vi to solide aktører som skal danne et godt samarbeid. Forhandlerne i VestlandsHus har gitt oss gode tilbakemeldinger på prosjekter der de har benyttet våre produkter.

VestlandsHus bygger hovedsakelig boliger i tre, og boligkjeden ser en tydelig trend:

– Mange vil bruke mindre tid på vedlikehold og samtidig handle miljøbevisst. Dette gjør Moelvens produkter til en spesielt god match, sier markedssjef i VestlandsHus, Maria Gauffin.  – t ekstra pluss er også at de har produkter som kan brukes både innvendig og utvendig i huset. Dette gir bredere bruksområde og enda flere muligheter. Trenden med tre i innredning fortsetter, og Moelven har masse gode produkter også til innredning, noe som gir kundene våre enda flere gode alternativer å velge fra når de bygger sitt hjem.

#moelven #vestlandshus
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0