Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Multiconsult etablerer seg i Hønefoss

1/12/2022, 08:45
Multiconsult etablerer seg i Hønefoss
Leif Olav Bogen, konserndirektør Regioner Norge i Multiconsult. Foto: Thomas Haugersveee
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Roar Jørgensen AS er et rådgivende ingeniørfirma lokalisert i Hønefoss. Selskapet ble etablert i 1985 og består i dag av 38 medarbeidere hovedsakelig innenfor fagområdene areal, arkitektur, brannteknikk, konstruksjonsteknikk og prosjektadministrasjon.

– Vi er glade for at Roar Jørgensen har valgt Multiconsult som nye eiere. Selskapet er veldrevet og kan vise til god vekst de siste årene. Vi opplever medarbeiderne i selskapet som dyktige, erfarne og fremoverlente. Med Roar Jørgensen vil vi styrke vår regionale markedsposisjon og også få et godt fundament for videre vekst lokalt og regionalt, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Regioner Norge i Multiconsult.

Både Multiconsult og Roar Jørgensen utfører oppdrag for kunder innen privat og offentlig sektor over store deler av landet. Det er synergier i selskapenes kundeporteføljer og oppkjøpet vil bidra til at medarbeidere i Roar Jørgensen får større muligheter inn mot felles tverrfaglige oppdrag.

– Vi er godt fornøyde med å bli en del av Multiconsult ASA og ser frem til å bli bedre kjent med selskapet, og de muligheter som følger, sier John Dæhli, daglig leder i Roar Jørgensen AS

Aksjekjøpsavtalen mellom selskapene ble signert 30. november 2022. Roar Jørgensen AS vil inntil videre bli videreført som et selvstendig datterselskap av Multiconsult ASA.

– Roar Jørgensen har over tid bygget et solid merkenavn gjennom både markedsposisjon og menneskene som arbeider i selskapet. Vi er opptatt av å ta vare på og utvikle selskapets styrker og markedsposisjon, samtidig som vi skaper større muligheter sammen. Vi har derfor valgt inntil videre å etablere Roar Jørgensen som selvstendig datterselskap hvor både navn og profil videreføres, men hvor vi på sikt vil innlemme selskapet i Multiconsult Norge, sier Bogen.

#multiconsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0