Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Multiconsult med nytt oppkjøp i Sverige

18/01/2024, 11:00
Multiconsult med nytt oppkjøp i Sverige
Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult. Foto: Multiconsult / Bård Gudim
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

VA-Resurs har lang og bred erfaring med prosjektering, koordinering, utredning og ledelse av prosjekter innen vann, overvann og avløp. Selskapet har en sterk posisjon som en ettertraktet partner og leverandør i markedet, synliggjort ved at selskapet nylig vant en større kommunal kontrakt i Stockholm. VA-Resurs består i dag av 11 medarbeidere med base i Stockholm

–Oppkjøpet av VA-Resurs er en del av våre vekstambisjoner i Sverige gjennom vårt datterselskap Iterio. VA-resurs er et veldrevet selskap og innehar markedsledende kompetanse innen vann og avløp (VA). Med oppkjøpet av VA-Resurs vil Iterio fortsette å utvikle virksomheten og bygge ytterligere kompetanse i et voksende område i tråd med ambisjonene i selskapet, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult.

Itero har hatt et mål om å styrke seg med helhetlige leveranser innen VA. Med oppkjøpet av VA-Resurs og Helm Connect i desember 2023, blir denne ambisjonen realisert. Begge selskapene representerer attraktiv kompetanse innen et marked i vekst og vil bidra til at Iterio er i posisjon for å ta nye markedsandeler.

–Dette er både viktig og spennende for oss. Våre to siste oppkjøp utfyller hverandre på en svært god måte og vi har nå etablert en omfattende kompetanse innen vann. Det er en stor etterspørsel etter kompetanse innen vann- og avløpsteknologi (VA) og dette utgjør en sentral del av mange av våre oppdrag. Jeg føler meg trygg på at vi i felleskap vil tilby gode produkter til våre kunder og ta nye markedsandeler i tiden fremover, sier Jonas Jonsson, administrerende direktør i Iterio.

#multiconsult #sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0