Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Her blir bensinstasjonen leiligheter

14/02/2024, 13:02
Her blir bensinstasjonen leiligheter
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Midt Frogner i Oslo starter Møller Eiendom nå byggingen av det eksklusive boligprosjektet Balders Plass. Rivingen av den gamle bensinstasjonen har startet og nå settes spaden i jorden for prosjektet.

Boligprosjektet Balders Plass består av 5-6 eksklusive leiligheter. Prosjektet er tegnet av Einar Jarmund & Co Arkitekter.

Kvaliteter

Fire av prosjektets leiligheter ble solgt allerede ved lanseringen av prosjektet. Leilighetene får generøse bakgårdshager og terrasser i størrelse fra 35-56 kvm. Leilighetene er romslige med tidløse interiørdetaljer og varige materialer
– Et nyboligprosjekt med disse kvalitetene og denne beliggenheten, som samtidig har gode uteplasser, hører til sjeldenhetene. Toppetasjen er fremdeles ledig, så her er det muligheter for å skape seg et hjem utenom det vanlige for den rette kjøperen, sier Pål Bøe, markedsdirektør i Møller Eiendom.

BundeBygg AS er entreprenør for prosjektet. Et av kriteriene i valg av entreprenør har vært selskapets erfaring fra tilsvarende høykvalitetsprosjekter. Byggetiden er beregnet til i underkant av 2 år.

– BundeBygg er svært glade for å ha fått tildelt dette oppdraget og setter stor pris på tilliten fra Møller Eiendom. I en periode hvor det ellers settes i gang få nye leilighetsprosjekter, ser vi nå frem til byggestart etter en god planleggingsperiode, sier Ole Kristian Berg, administrerende direktør i BundeBygg AS.

Et nytt byrom og arkitektur for fremtiden

På bakkeplan planlegges det for både servering og handel. Plassen foran bygget vil omformes til et nabolagstorg på ca. 200 kvm, med beplantning og møblering.

«Vi er veldig stolte av dette prosjektet og er glade for å komme i gang med byggingen. Etableringen av torget foran Balders Plass blir et fint tilskudd til nærområdet, og arealene på bakkeplan vil berike nabolaget på Frogner. I tråd med vår arkitekturvisjon om hundreårsarkitektur vil materialbruk, bærekraft og stedstilpasning prege både fasader og interiør på Balders Plass. Det skylder vi fremtiden.», sier Jakob Krupka, utviklingsdirektør i Møller Eiendom.

#bunde bygg #frogner #møller eiendom #oslo
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0