Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Norconsult er bransjens mest attraktive arbeidsgiver for rådgivende ingeniører

8/11/2023, 08:05
Norconsult er bransjens mest attraktive arbeidsgiver for rådgivende ingeniører
Konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Hvert år kårer Universum Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere akademisk bakgrunn og i snitt syv til ni års arbeidserfaring innen kategoriene «Økonomi», «Ingeniør», «IT», «Jus», «Humaniora» og «Helse».

I 2023 har 8 400 personer sagt sin mening og rangert sine drømmearbeidsgivere i Universum Professional Survey, der Norconsult topper listen over attraktive arbeidsgivere for rådgivende ingeniører for fjerde året på rad. Samtidig beholder Norconsult posisjonen som nummer to i kategorien «Ingeniør».

Strategisk satsningsområde

– Vi er veldig stolte av å beholde vår posisjon som bransjens mest attraktive arbeidsgiver. Et av våre viktigste strategiske satsningsområder er hvordan vi skal tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, og det er meget positivt at vi i flere år har hatt en sterk posisjon blant denne gruppen av erfarne ingeniører. I Norconsult har man mulighet til å påvirke og være med på samfunnsutviklingen, og vi jobber hele tiden med å kunne tilby de mest spennende prosjektene og oppgavene i et miljø der medarbeiderne trives, sier konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna.

Hvert år rekrutterer Norconsult flere hundre nye medarbeidere. På topp 10-listen i kategorien «ingeniør» finnes flere store aktører innen både energi og bygg og anlegg, som alle konkurrerer om de beste hodene. Norconsult har i flere år vært rangert i toppen på Universums undersøkelser, både blant yrkesaktive og studenter. Tidligere i år ble selskapet kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant ingeniørstudentene.

– Vi legger ned mye arbeid for å synliggjøre Norconsult som en attraktiv arbeidsplass, og da er det gledelig å se at både studenter og erfarne yrkesaktive vurderer oss som en drømmearbeidsgiver, sier Hogna.

#norconsult #universum
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0