Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Planråd AS

14/09/2023, 08:17
Norconsult kjøper rådgivningsselskapet Planråd AS
Fotograf: Asmund Hanslien, GD/ fra pressemelding Fra venstre: Dag Meli, Øyvind Moshagen, Petter Kittelsen, Jakob Juel Andersen (Planråd), Bjørnar Semmingsen (Planråd), Jakob Nordstad (Planråd), Ole Jakob Reichelt (Planråd).
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Planråd AS ble etablert i 2009, med kontorer på Lillehammer og Tynset. Selskapet har høy aktivitet i det private markedet i tidligfase, og har bidratt til utvikling av mange spennende prosjekter for en rekke kunder, både i Gudbrandsdalen og Østerdalen.

– Gjennom oppkjøpet av Planråd befester Norconsult sin rolle som den ledende rådgiveren innen arealplanlegging i region Innlandet. Planråd tilfører Norconsult økt kompetanse på prosjektering i tidligfase og visualisering, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør Regioner i Norconsult.

Verdier og fag

Tynset blir en helt ny lokasjon for Norconsults region Innlandet, men vil organisatorisk ligge under kontoret på Os. Oppkjøpet fører til en betydelig styrking av arealplanfaget ved Os-kontoret, og det kompletter også Norconsults planfaglige tjenester på Lillehammer, som får landskapsarkitektur som nytt fagområde ved kontoret.

De fire ansatte i Planråd blir med videre i Norconsult og styrker Norconsults posisjon innen tidligfase og utvikling i hele Innlandet.

– Norconsult har vist seg å være en god match både når det kommer til verdier og faglig utvikling, sier Jakob Juel Andersen, styreleder i Planråd.

Oppkjøpet av Planråd styrker samarbeidet mellom kontorene i region Innlandet, og etter overtakelsen er Norconsult i region Innlandet representert ved hele 12 ulike steder og nærmer seg 270 medarbeidere.

#innlandet #norconsult #planråd as
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0