Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Norconsult Norge signerte kontrakt for detaljprosjektering av ventilasjon i Livsvitenskapsbygget

14/12/2023, 09:00
Norconsult Norge signerte kontrakt for detaljprosjektering av ventilasjon i Livsvitenskapsbygget
Fotograf: Norconsult Henning Vellene (t.v.), direktør Teknikk og Industri i Norconsult, signerer avtalen med GK og Jan Kinserdal, kontraktsansvarlig LVK i GK.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

GK har valgt Norconsult Norge for detaljprosjektering av ventilasjon i Livsvitenskapsbygget i Oslo.

Livsvitenskapsbygget skal være et felles anlegg for ledende universitets- og sykehusmiljøer innen livsvitenskap og sikre Norge internasjonal konkurransekraft på området. Her vil både Universitetet i Oslo og Klinikk for laboratoriemedisin ved Oslo universitetssykehus holde til. Betydelige deler av det 97 500 kvadratmeter store bygget vil være forsknings- og undervisningslaboratorier med svært avansert utstyr.

– Tildelingen av denne kontrakten er en bekreftelse på at Norconsult evner å tilby skreddersydd teknisk kompetanse i store, komplekse prosjekter som Livsvitenskapsbygget. Vi ser frem til å samarbeide tett med GK i dette oppdraget, og til å innfri Statsbyggs høye forventninger. Grunnet kombinasjonen av størrelse, kompleksitet og høye digitale ambisjoner, er dette et ambisiøst og krevende prosjekt, som stiller høye krav til våre medarbeideres solide fagkompetanse, sier Bård Hernes, konserndirektør Hovedkontor i Norconsult.

Norconsults inntekter fra kontrakten er estimert til 70-80 millioner kroner.

#livsvitenskapsbygget #norconsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0