Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Norconsult overtar Areal og Eiendom

26/10/2022, 08:50
Norconsult overtar Areal og Eiendom
F.v: Avd. leder Areal og Eiendom, Tonje Yndestad, Elise Førde, avd.leder Energi-Miljø i Norconsult, Arild Sunde, daglig leder i Areal og Eiendom, Håkon Bergsodden, divisjonsdirektør Energi i Norconsult og avd.leder Petter Rundén i Areal og Eiendom.
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Areal og Eiendom ble etablert i 2000 og har kontorer i Kongsvinger, Trondheim, Hamar og Oslo. Selskapet har kompetanse og lang erfaring innen eiendomsfaglige spørsmål. De har 22 medarbeidere, og venter ytterligere vekst i årene som kommer:

– Ved å bli en del av Norconsult får våre medarbeidere nye og spennende faglige utviklingsmuligheter. Areal og Eiendom har tydelige synergier mot de ulike fagmiljøene i Norconsult som vil bidra til at vi sammen kan vokse videre og støtte ende flere kunder enten det er problemstillinger knyttet til grunnerverv og ekspropriasjon, jordskifte, eiendomsjuridisk rådgivning, landmåling eller knyttet til verdsettelse, taksering og utvikling av eiendom, sier Arild Sunde, daglig leder i Areal og Eiendom.

Norconsult overtar Areal og Eiendom 1. november, og selskapet vil inngå i konsernets forretningsområde Fornybar energi.

– Vi har en lang historie med samarbeid med Areal og Eiendom, og vi vet de kommer til å passe godt inn i konsernet. Areal og Eiendom har stor faglig integritet og en kultur som passer godt med Norconsult, nå kan vi levere på alle rådgivertjenester innen fornybar energi. I tillegg er potensialet for disse tjenestene innen de andre markedsområdene stort. Vi ser frem til å ta imot våre nye kollegaer i Areal og Eiendom, sier Håkon Bergsodden, divisjonsdirektør Energi i Norconsult i en pressemelding.

#areal og eiendom #norconsult
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0