Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Nordic Climate Group tar neste steg med Multi Kulde Vest

7/12/2023, 10:12
Nordic Climate Group tar neste steg med Multi Kulde Vest
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Oppkjøpet innebærer at Multi Kulde Vest blir et heleid datterselskap av PTG. Gjennom transaksjonen styrker PTG sin posisjon i Ålesund og Molde og befester sin posisjon som Norges ledende aktør innen naturlige kuldemedier, hvor Multi Kulde Vest bidrar med erfaring med CO2. Multi Kulde Vest retter seg primært mot kunder med dagligvarebutikker, hoteller, restauranter, kjølelagre og næringsmiddelindustrien. Selskapet tilbyr design, installasjon og service samt varmepumper. Multi Kulde Vest omsetter for 42 millioner kroner og er 13 ansatte.

– Siden PTG har vært partner i Multi Kulde Vest, har vi jobbet sammen tidligere. Erfaringene er bare positive, og derfor føles det godt og naturlig å ta dette steget. Jeg er helt overbevist om at vi nå vil kunne dra ytterligere nytte av samarbeidet i konsernet. Spesielt spennende er samarbeidet og erfaringsutvekslingen mellom selskapene i de ulike landene der Nordic Climate Group er etablert. Det vil være stimulerende for både meg og mine kolleger, sier Peder Knutsen, daglig leder i Multi Kulde Vest.

– Multi Kulde Vest har svært god komplementær kompetanse til PTG, noe som styrker vår posisjon i Romsdal og Møre. De har bygget en sterk posisjon gjennom prosjekter og service til supermarkeder, som er en base for fremtidig samarbeid med andre selskaper i konsernet, sier Terje Arnesen, administrerende direktør i PTG.

Nordic Climate Group fokuserer på å hjelpe kundene med å minimere karbonavtrykket og maksimere energieffektiviteten. Planen er å fortsette å bygge et ledende selskap i Nord-Europa med sterk vekst både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp.

«Vi er overbevist om at vår suksess er basert på gründerkraft og desentraliserte driftsenheter. Ved å bli 100% eier av Multi Kulde Vest kan vi nå ta et nytt steg i et interessant lokalt marked, noe som er gledelig, sier Fredrik Gren.

#multi kulde vest #nordic climate group #ptg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0