Byggeindustrien
2 minutter lesetid

Ny administrerende direktør i fischer Norge

23/01/2023, 11:17
Ny administrerende direktør i fischer Norge
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Målet er at fischer skal nå pallen innenfor innfesting og ta en tydelig posisjon i markedet. Dette krever en sterk salgskultur med nærhet til markedet.

Morten Bredesen er en kjent skikkelse i bransjen og har jobbet med norsk og nordisk byggevarehandel i over 30 år. Han har vært med på utviklingen av metoder for innfestiing, der spiker og skruer har gått fra å være noe som var på hyllen – til å  bli en viktig kategori med mye å by på.

Som nyansatt administrerende direktør vil Morten Bredesen lede Fischer Norge i en tid med usikkerhet og nedgang. Han vil imidlertid ikke la det stoppe planene om vekst.

– Vi beveger oss i en nervøs bransje, derfor er det  desto viktigere å ta en posisjon i markedet med et ønske om å skape vekst. Fischer er et veldig spennende europeisk selskap med en produktportefølje som er helt eksepsjonell. Med egen produksjon i Europa har vi mulighet til å eie hele prosessen, fra idé til ferdig produkt. Vi har derfor et utrolig stort potensial i det norske markedet, sier Morten Bredesen.

Nordisk ekspansjon

Etter fischers ekspansjonsstrategi som startet i 2017, har selskapet blitt organisert på nordisk nivå. Morten Bredesen mener at dette er fremtiden og nøkkelen til suksess.

– Realiteten er nordisk, der de store gründerne og forhandlerne er nordiske. Med denne organisasjonen kan vi dele høy teknisk kompetanse og erfaring på tvers av markedene,  og lære av hverandre, sier Morten Bredesen.

Niels Kold Nielsen, administrerende direktør i fischer Nordic, har stor tro på at Morten vil spille en sentral rolle i det nordiske samarbeidet.

–  For å styrke vår vekststrategi i det norske markedet ønsker vi en bransjekollega med sterke relasjoner. Morten har mange år bak seg i denne bransjen og et fantastisk nettverk. Han kjenner markedet og kan derfor skape verdier fra dag én, sier Nielsen.

#fischer norge #ny på jobben
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0