Byggeindustrien
1 minutt lesetid

Ny byggestart på Strandholmen i Holmestrand

19/01/2023, 09:27
Ny byggestart på Strandholmen i Holmestrand
Illustrasjon: BaneNor
Hilde Wexels Riser Hilde Wexels Riser
Like 0

Byggingen av første trinn og felles garasjeanlegget er godt i gang, og nå er det også besluttet igangsetting av neste byggetrinn. Prosjektet består av om lag 70 leiligheter fordelt på tre byggetrinn, og ligger rett ved vannkanten, Holmestrand stasjon og alle byens fasiliteter. Prosjektet utvikles i samarbeid med Seltor Bolig, og med Seltor som entreprenør.

–  Vi gleder oss over den positive mottagelsen dette prosjektet har fått. På tross av en turbulent høst generelt i boligmarkedet med mange utsatte salgsstarter, har interessen og salgsresultatene på Strandholmen vært svært gode, forteller prosjektsjef Jacob Aars-Rynning i Bane NOR Eiendom.

Første innflytting i 2023

Planlagt innflytting i første byggetrinn er høsten 2023. Her gjenstår kun noen få ledige leiligheter. I trinn to er det fortsatt flere flotte leiligheter igjen med varierende størrelse og utforming.

Attraktiv beliggenhet

Boligprosjektet Strandholmen får en solrik og praktfull beliggenhet i vannkanten, med kun få meter gange til Holmestrand stasjon og en liten spasertur til sentrum.

Trinn tre kommer for salg

Med den store interessen vi opplever for dette prosjektet, er planleggingen for salgsstart av trinn tre i gang med forventet oppstart i løpet av første halvdel av 2023.

#banenor #holmestrand #leiligheter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0